Připravili jsme si pro Vás vánoční balíčky, kterými můžete obdarovat své nejbližší! Všechny balíčky naleznete v kategorii dárkové balíčky.
Košík 0 Kč
Celková cena:
0 Kč
Počet produktů:
K pokladně Košík je prázdný Zboží v košíku

    Zpracování osobních údajů

    GDPR OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Vyplněním osobních údajů *) (OU) poskytnete firmě:  SPAGO s.r.o, Balbínova 223/5, 120 00 Praha 2; IČ: 02883279 souhlas se zpracováním Vámi poskytnutých osobních údajů, a to v souladu s platnou právní úpravou zákona č. 101/2000 Sb. A od 25. 5. 2018 s nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679, které se zabývá ochranou fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů, a to na dobu do odvolání tohoto souhlasu.

    *) jméno, příjmení, datum narození, adresa bydliště, telefonní číslo, email, číslo účtu, údaje o zakoupeném zboží, data a druhy kosmetických ošetření, údaje ve Zdravotní a kosmetické kartě monitorující základní zdravotní stav (stav pleti, alergie, nemoci, používání léků, operace, spánek, jídelní návyky a zažívání, menstruace, antikoncepce, menopauza, váha, výška, obvod), fotografie, videa a záznamy zvuku.

    Vaše OU zpracováváme na základě Vašeho dobrovolného a jednoznačného souhlasu pro účely:

    • Zajištění komunikace s Vámi
    • Zajištění vysokého standartu služeb a péče o Vaši pokožku (OU ve Zdravotní a kosmetické kartě)
    • Zajištění Vaší informovanosti o nabídce zboží a služeb naší společnosti všemi dostupnými formami, zejména zasíláním newslettery, SMS zpráv, tel. nabídek, písemných nabídek
    • Zajištění doručení zboží na Vámi zadanou adresu
    • Účasti ve věrnostních programech
    • Účasti na marketingových a společenských akcích firmy
    • Provádění marketingových průzkumů

    A to po dobu 10 let od poskytnutí Vašeho souhlasu nebo do jeho ukončení na Vaši žádost.

    Máte právo souhlas kdykoli odvolat písemně nebo mailem na naší adrese spago@spago.cz . Vaše OU nepředáme žádné třetí straně bez Vašeho souhlasu a vědomí s výjimkou nejnutnějších dat pro doručení Vaší zásilky, které předáme přepravním společnostem. Vaše OU budeme zpracovávat a chránit před zneužitím v souladu s nařízením EP a Rady 2016/679.

    V případě jakýchkoli nejasnosti či dotazů se zpracováním Vašich OU nás můžete kontaktovat pomocí mailu nebo telefonicky.


    Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace V pořádku